Emin Alper'in (İktisat '99) yönetmeni ve senaristi olduğu "Kurak Günler" filmi Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde 9 ödüle layık görülmüştür.

1999 yılında Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden İktisat lisans derecesini ve daha sonra da 2003 ve 2009 yıllarında Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Enstitüsü sırasıyla Yüksek Lisans derecesi ve Doktora ünvanını Türkiye Cumhuriyeti Tarihi alanında almış olan mezunumuz Emin Alper, 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde yönetmiş ve senaryosunu yazmış olduğu "Kurak Günler" uzun metrajlı filmi ile “En İyi Erkek Oyuncu”, “En İyi Yönetmen”, “En İyi Yardımcı Erkek”, “En İyi Müzik”, “En İyi Kurgu”, “En İyi Görüntü Yönetmeni”, “Cahide Sonku Ödülü”, “SİYAD En İyi Film”, “Film-Yön En İyi Yönetmen” olmak üzere jüri tarafından 9 ödüle layık görülmüştür.

Mezunumuzu başarısından dolayı tebrik eder ve mutluluklar dileriz.

Kutlama
14 Ekim 2022