40.yıl Mezunları Buluşması

1978 Mezunları 40. Yıl Mezunları Buluşması

Boğaziçi Üniversitesi, 40. Yıl Mezunları için başlattığı geleneği bu yıl da sürdürdü. Boğaziçi Üniversitesi 1978 yılı mezunları, 8 Haziran Cuma günü Albert Long Hall’de düzenlenen 40. Yıl Mezuniyet Töreni’nde buluşarak Güney Kampüs’ün büyülü manzarasında diploma heyecanını yeniden yaşadı. İş ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Nur Ger, Koray Gönensin, Sinan Özer, Ünal Çeviköz, Meral İnci Zaim ve Mustafa Zaim’in de aralarında bulunduğu Boğaziçi Üniversitesi ‘78 mezunları düzenlenen törende 40.

Turkish

1980 Mezunları 40.yıl Kutlaması

Boğaziçi Üniversitesi 1980 Mezunları (BÜ'80 Mezunları) 40’ıncı Yıl Mezuniyet Töreni 29 Mayıs’ta Zoom üzerinden yapıldı. Yaklaşık 100 katılımcının yer aldığı törende mezunlarla bir araya gelen Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmed Özkan, Boğaziçi’nin Türkiye’nin en iyi öğrenci ve bilim insanlarını kendisine çekmeyi sürdürdüğü söyledi. Rektör Özkan, dünya sıralamalarında Türkiye’de ilk sıralarda yer aldıklarını hatırlatarak, “Üniversitemiz sizin zamanınızda olduğu gibi hala öncü” diye konuştu.

Turkish