Rock Your LinkedIn Profile

Boğaziçililer Buluşuyor: Rock Your LinkedIn Profile

Boğaziçi Üniversitesi Kariyer Merkezi ve Mezunlar Ofisi iş birliği ile mezun ve öğrencilerimizi bir araya getiren seminer serisi Boğaziçililer Buluşuyor başlıyor! Mezunlarımızın kişisel ve profesyonel deneyimlerini paylaşarak kariyer yolculuklarımızda yol gösterici bilgiler sunacağı buluşmalara mezunumuz Oğuz Özen (BU'13) ile başlıyoruz. 6 Nisan 2022 Çarşamba günü saat 17.00'da "Rock Your Linkedin Profile" başlıklı sunum ile Zoom platformunda buluşuyoruz.

Etkinliğe katılmak için kayıt yaptırmayı unutmayın: https://zoom.us/meeting/register/tJMpcu2rqzktH9dFlbTBnx_ePMBDPUV8G2lE

Session Name; Rock Your LinkedIn Profile

What is itA program LinkedIn offers to educate employees, members, customers and partners on profile best practices, and how to connect to opportunity using LinkedIn

Mission; Connect more people to opportunity by empowering them to use LinkedIn to tell their unique story