Boğaziçililer Buluşuyor

Özgeçmiş Hazırlama ve Mülakat Becerileri Eğitimi

Boğaziçi Üniversitesi Kariyer Merkezi ve Mezunlar Ofisi  iş birliği ile mezunlar ve takiplerii bir araya gelen " Boğaziçililer Buluşuyor " serimiz gelecek.

Mezunumuz Aslı Dönmez Öğün (BÜ'03),  Özgeçmiş Hazırlama ve Mülakat Becerileri Eğitimi  31 Ekim tarihinde  Güney Kampüs Özger Arnas Salonu'nda gerçekleştirilecektir.

Kayıt formülü: https://forms.gle/odSMA8WhTdbYrrrs 7

Salı , Ekim 31, 2023 - 15:00

Dijital Çağda Özgeçmiş

Boğaziçi Üniversitesi Kariyer Merkezi ve Mezunlar Ofisi iş birliği ile mezun ve öğrencilerimizi bir araya getiren "Boğaziçililer Buluşuyor" serimiz kapsamında dönemin son etkinliği gerçekleşti.

Mezunumuz Dr. Ahmet Aydemir (BÜ'08) , Dijital Çağda Özgeçmiş Atölyesini 3 Mayıs tarihinde Güney Kampüs Özger Arnas Salonu’nda gerçekleştirmiştir.

Sanatsal Yaratıcılıkla Hayatı Tasarlamak

Boğaziçi Üniversitesi Kariyer Merkezi ve Mezunlar Ofisi iş birliği ile mezun ve öğrencilerimizi bir araya getiren "Boğaziçililer Buluşuyor" serimiz devam ediyor.

Mezunumuz ve Kariyer Merkezi Koordinatörümüz Burcu Ertürk Kılıç (BÜ'21), Sanatsal Yaratıcılıkla Hayatı Tasarlamak Atölyesini 12 Nisan tarihinde Güney Kampüs Özger Arnas Salonu’nda gerçekleştirecektir.

Kayıt formu: https://l24.im/27OR

Özgeçmiş Hazırlama ve Mülakat Becerileri Atölyesi

Boğaziçi Üniversitesi Kariyer Merkezi ve Mezunlar Ofisi iş birliği ile mezun ve öğrencilerimizi bir araya getiren "Boğaziçililer Buluşuyor" serimiz devam ediyor.

Mezunumuz Aslı Dönmez Öğün (BÜ'03) Özgeçmiş Hazırlama ve Mülakat Becerileri Atölyesini 22 ve 29 Mart tarihlerinde saat 14:00-15:30’da Güney Kampüs Özger Arnas Salonu’nda gerçekleştirecektir.

Yeni Nesil Teknolojilerle Kurumsal Dijital Dönüşüm

Boğaziçi Üniversitesi Kariyer Merkezi ve Mezunlar Ofisi iş birliği ile mezun ve öğrencilerimizi bir araya getiren "Boğaziçililer Buluşuyor" seminer serimiz devam ediyor!
 Mezunumuz Engin Şayan (BÜ'01) "Yeni Nesil Teknolojilerle Kurumsal Dijital Dönüşüm" başlıklı sunumu  ile 15 Kasım 2022 Salı günü saat 14.30'da Güney Kampüs Demir Demirgil Salonu’nda gerçekleşecektir.

Sayfalar