1973 Mezunları 50.Yıl Mezunları Buluşması

BU’73 mezunları 50’nci yıllarını kutladı.

Boğaziçi Üniversitesi'nin 1973 mezunları, 25 Haziran günü unutulmaz bir buluşma için okullarına geri döndüler. Bu özel gün, 50. yıl mezuniyetlerini kutlama amacıyla bir araya gelmelerine vesile oldu. Mezunlarımız, heyecanla birlikte geçmiş anılarını tazeledi ve yeni hatıralar oluşturdu.

 

Bu muhteşem buluşma, Boğaziçi Üniversitesi ailesinin güçlü bağlarını bir kez daha gözler önüne serdi. 1973 mezunlarımız, üniversitemizin değerli mezunları olarak, başarılarının yanı sıra Boğaziçi'nin manevi mirasını da gururla taşıyorlar. Bu özel etkinlik, geçmişe olan vefa duygusunu ifade etmenin yanı sıra, birlikte geçirilen yılların anısını canlı tutmak ve gelecek nesillerle paylaşmak için büyük bir fırsat oldu.

Boğaziçi Üniversitesi olarak, 1973 mezunlarımızın 50. yıl mezuniyet kutlamalarına katılmaktan büyük bir mutluluk duyduk. Bu anlamlı etkinlik, mezunlarımızın başarılarına, değerlerine ve öğrenimlerine olan bağlılıklarının bir göstergesi oldu.

1973 mezunlarımızın büyük gününü kutlarken, gelecekteki buluşmalarda tekrar bir araya gelmek ümidiyle, Boğaziçi Üniversitesi mezunlarını selamlıyoruz!

Organizasyonun gerçekleşmesi adına emek veren herkese ve özellikle mezunlarımız Funda Hanoğlu, Ayşe Gezdur ve Beki Mori Kan'a; asistan öğrencilerimiz Doğa Biçer ve Mehmet Emin Titrek'e; Mezunlar Ofisi ve Kariyer Merkezi Koordinatörü Burcu Ertürk Kılıç'a teşekkür ederiz.

 

 

 

Pazar, Haziran 25, 2023 - 14:30
Mekan: 
Kennedy Lodge
Düzenleyen: 
Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Ofisi