1970 Robert Academy Mezunlarının Buluşması

1970 yılında Robert Academy'den mezun olan RC'70 dönemi, 21 Mayıs 2023 tarihinde kampüsümüzü ziyaret etti. Eski adıyla Robert Koleji, günümüzde Boğaziçi Üniversitesi'ne dönüşmüş olan Robert Koleji Yüksek Okulu'nun son mezunları olan RC'70 dönemi, Kenndy Lounge'da buluştu.

Tören sırasında, Robert Koleji Yüksek Okulu'nun Boğaziçi Üniversitesi'ne dönüşme sürecine verdikleri destekleri vurgulayarak, okulumuzun Mezunlar Ofisi ve Kariyer Merkezi'ne törenin başarılı organizasyonu için teşekkür ettiler.

Buluşmanın ardından, Güney Kampüs'te unutulmaz anılar için fotoğraf çekimleri yapıldı ve daha sonra mezunlar kampüsü gezip nostaljik anılarını canlandırdılar. Sonrasında ise Hisarüstü'nde özel bir mekânda düzenlenen yemeğe katıldılar. Eğitim yıllarında birlikte geçirdikleri anıları paylaşan mezunlar, bu özel kutlama sayesinde eski günleri tekrar yaşama fırsatı buldular.

Pazar, Mayıs 21, 2023 - 17:00
Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Ofisi ve Kariyer Merkezi