9. Dönem Temsilcileri Toplantısı Gerçekleşti

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu 9. toplantıyı Dönem Temsilcilerine "Hoş geldiniz" diyerek açmış ve yeni yılın huzur, mutluluk ve barış getirmesi dileğiyle sunumuna başladı. Sn. Barbarosoğlu, üniversitede derslerin tamamladığını ve üniversitede 2 gündür Sports Fest'in devam ettiğini belirtti. Sn. Rektör, kuvvetli ve genç akademisyenleri kadrolarına kattıklarını ve yeni gelen genç doçentleri desteklediklerini belirtti. Sn. Rektör, Boğaziçi'nin geleneklerine bağlı kalarak gücünü korumasında mezunlarla iletişimin öneminden bahsetti. Her şeye rağmen Türkiye'nin en parlak öğrencilerinin Boğaziçi'ni seçtiğini ve öğrencileriyle gurur duyduğunu belirtti. Leyla Sürmeli, Mezunlar Ofisinin genel durumu gösteren sunumunu, yeni katılan dönem temsilcilerini ve bu sene ilk defa yapılması planlanan "İlk Bağışım 20,16 TL"yi dönem temsilcilerine sundu. "İlk Bağışım 20.16 TL" dönem temsilcileri tarafından oldukça güzel karşılandı. Toplantının son kısmında bağış ve fon yaratma konularında dönem temsilcileri kendi aralarında fikir geliştirme çalışmaları yaptı. Bir sonraki dönem temsilcileri toplantısı 24 Eylül Cumartesi olarak kararlaştırıldı.

9. Dönem Temsilciliği Toplantı Tutanağı