10. Dönem Temsilcileri Toplantısı Gerçekleşti

Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Ofisi ve Kariyer Merkezi Koordinatörü Leyla Sürmeli, 10. toplantıyı Dönem Temsilcilerine "Hoş geldiniz" diyerek açmış ve sunumuna başlamıştır. Rektör Danışmanımız sevgili Zafer Yenal üniversitemiz hakkında bilgilendirme yapmıştır. Geçen yıl yapılan BÜ'yülü bir gün etkinliğimizin çok güzel geçtiğini, katılımcıların bundan çok memnun kaldığını ve bu yılda aynısını olmasını dileyerek dönem temsilcilerimizden yanlarında en az 5 kişi getirmeleri oy çokluğu ile kararlaştırıldı. Dönem Temsilci'lerine Bü'yülü bir gün tanıtıldı ve bilet sistemi anlatıldı. Mezunlar ofisi ve Kariyer Merkezi koordinatörü Leyla Sürmeli Mezun Bilgi Sistemindeki son gelişmeleri aktardı ve DT'imizin yetersizliğinden ve bunun için salonda bulunan DT'den destek istedi. Rektör Danışmanımız Zafer Bey geçen yıl yapılan Boğaziçi Chronicals ve BU+ etkinlikleri hakkında bilgiler aktardı. Değerli mezunumuz Hatıra Şenkon Boğaziçi Üniversitesi Güney Tünelleri hakkında bilgi verdi ve bura ile ilgili gerçekleşecel olan projeden bahsetti.

10. Dönem Temsilciliği Toplantı Tutanağı