Mezunlardan Kariyer Haberleri

Boğaziçi Üniversitesi İktisat Bölümü, 2003 mezunu  Hüseyin Necdet Kalkan, Nestle Türkiye 'ye Nescafe İş Birimi Genel Müdürü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü, 2004 mezunu Barış Düzova, Pernod Ricard Türkiye 'ye Satış Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü, 1991 mezunu Orhan Sivrikaya, Özbekistan Hava Yolları  Başkan Yardımcısı olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İşletme Tezsiz Yüksek Lisans Bölümü, 2008 mezunu Hakan Yıldırım, Sanko Enerji 'ye Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Yüksek Lisans Bölümü, 2000 mezunu Alper Bilgili, İETT'ye Genel Müdür olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İktisat Bölümü, 2005 mezunu Ali Emer Sever , Mobiliz Bilgi ve İletişim Teknolojileri A.Ş. 'ye Genel Müdür olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü, 2003 mezunu Feyza Tamer , ING Bank A.Ş. 'ye ING Grubu Global Marka Stratejisi ve Pazarlama İletişim Lideri olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü, 1985 mezunu Nazan Somer Özelgin , MAPFRE Sigorta A.Ş. 'ye YK Başkanı olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü, 1996 mezunu Oğuz Akandil , Amgen İlaç Ticaret Ltd. Şti. 'ye Ticari Direktör olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, 2005 mezunu Ali Araz , Güneş Sigorta A.Ş.'ye Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü, 1993 mezunu Mehmet Hacıkamiloğlu , Polisan Kansai Boya San. ve Tic. A.Ş.'ye Genel Müdür olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü, 2002 mezunu Emre Turanlı , Shell & Turcas Petrol A.Ş.'ye CEO olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü, 1981 mezunu Prof. Dr. İvet Bahar , Amerikan Ulusal Bilimler Akademisi Üyesi olarak seçilmiştir.
Boğaziçi Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü, 2001 mezunu Kamil Pir , Roche Diagnostics Turkey A.Ş.'ye Pazarlama Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Matematik Bölümü, 1994 mezunu Melda Şuayipoğlu, CIGNA Finans Emeklilik ve Hayat A.Ş.'ye Sağlık Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Kimya Bölümü, 2007 mezunu Ahmet Bal, Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş.'ye Pazarlama ve Marka Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Kimya Bölümü, 1990 mezunu Yücel Kozluca, Nobel İlaç San. ve Tic. A.Ş.'ye İlaç Kalite Direktörü Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü, 1996 mezunu Özden Erol Dündar, Olmuksan International Paper Ambalaj San. ve Tic. A.Ş.'ye Finans Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü, 1996 mezunu İsmail Bütün, Türk Telekom International Ticari Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü, 1993 mezunu Buğra Sükan, Oluklu Mukavva Sanayiciler Derneği Başkanı olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, 2005 mezunu Selim Özyılmaz, Gensenta İlaç San. ve Tic. A.Ş.'ye Ticari Direktör olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü, 2006 mezunu Mine  Öztürk, TEB Arval Araç Filo Kiralama A.Ş.'ye İnsan Kaynakları ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, 2000 mezunu Evren Ayorak, Allianz Sigorta A.Ş.'ye Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü, 1992 mezunu Cevdet Alemdar, Hacı Ömer Sabancı Holding A.Ş.'ye Sanayi Grup Başkanı olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı Programı Bölümü, 1988 mezunu Yaşar Arvas, DEDAŞ Genel Müdürü olarak atanmıştır.