Mezunlardan Kariyer Haberleri

Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü, 2002 mezunu İnanç Dedebaş, Publicis One Türkiye'ye CEO olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İşletme Yüksek Lisans Bölümü, 2010 mezunu Cem Acarsoy, Sandoz İlaç San. ve Tic. A.Ş.'ye Ortadoğu ve Türkiye İş Geliştirme ve Lisanslama Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İşletme Yüksek Lisans Bölümü, 2009 mezunu Yalım Eriştiren, INTEL Teknoloji Hizmetleri Ltd. Şti.'ye Türkiye Genel Müdürü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü, 2007 mezunu Meliha Yardım, NN Hayat ve Emeklilik A.Ş.'ye İnsan Kaynakları Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü, 1994 mezunu Müjgan Kocabaşoğlu, Nart Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş.'ye Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü, 1996 mezunu Nevra Duru, Türk Philips Ticaret A.Ş.'ye Pazarlama Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü, 2006 mezunu Zeynepgül Ene, A Milli Kadın Takımı'na Menajer olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Kimya Bölümü, 1992 mezunu Samim Saner, Kalite Sistem Grup'a Bilimsel Direktör olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü, 1995 mezunu Prof. Dr. Işıl Aksan Kurnaz, Gebze Teknik Üniversitesi Biyoteknoloji Enstitüsü Müdürü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü, 1992 mezunu Ali Okyay Öztuğran, Borusan Lojistik Dağıtım Depolama Taşımacılık ve Tic. A.Ş.'ye Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü, 1987 mezunu Faruk Işık, ATA Holding A.Ş.'ye CEO olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü, 1998 mezunu Özgür İnceoğulları, JTI Tütün Ürünleri Pazarlama A.Ş.'ye Rusya, Ukrayna, Kazakistan, Orta Asya, Moğalistan, Kafkasya ve Belarus'tan Oluşan CIS+ Bölgesi'nin Strateji ve Portföy Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Kimya Bölümü, 2005 mezunu Yavuz Feyzioğlu, Şölen Çikolata Gıda San. ve Tic. A.Ş.'ye Pazarlama Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü, 2002 mezunu Elvan Akalın, UCB Pharma A.Ş.'ye Teknoloji Etkinleştirme Kategorisinde Global Satınalma Müdürü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Kimya Bölümü, 1999 mezunu Elif Elkin, Abdi İbrahim Otsuka İlaç San. ve Tic. A.Ş.'ye Şirket Yöneticisi olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü, 1998 mezunu Beste Yıldız, NN Hayat ve Emeklilik A.Ş.'ye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliğ Bölümü, Master 1996 mezunu Kerim Oal, Siemens Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye Dijital Fabrika ve Proses Endüstrileri ve Sürücüler Divizyonları Yöneticisi olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü, 1996 mezunu Nilüfer Demirkol, Nestle Türkiye Gıda Sanayi A.Ş.'ye Türkiye İK Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Elektronik Programı Bölümü, 1992 mezunu Necdet Akyel, Turkcell Global Bilgi A.Ş.'ye Bilgi Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü, 1994 mezunu Cem Fındıkoğlu, Hıtachi Ltd.'ye Türkiye Genel Müdürü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü, 2003 mezunu Ali Kulein, Lindt & Sprüngil AG'ye Genel Müdür olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji Bölümü, 1991 mezunu Selda Kalleci, Goodyear Lastikleri T.A.Ş.'ye Türkiye Organizasyonu İnsan Kaynakları Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü, 1990 mezunu Yetkin Kesler, Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş.'ye Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü, 1992 mezunu Ali Aköz, Eczacıbaşı Yapı Gereçleri San. ve Tic. A.Ş.'ye Yapı Ürünleri Grubu Başkanı olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü, 1994 mezunu Atalay Gümrah, Eczacıbaşı İlaç, Sınai ve Finansal Yatırımlar San. ve Tic. A.Ş.'ye CEO olarak atanmıştır.