Mezunlardan Kariyer Haberleri

Boğaziçi Üniversitesi İktisat Bölümü, 1991 mezunu Bora Gülan, Buga Otis Asansör San. ve Tic. A.Ş.'ye Otis Kuzey-Orta Avrupa ve Afrika Başkanı olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü, 2003 mezunu Orkun Gül, Avon Kozmetik Ürünleri San. ve Tic. A.Ş.'ye Genel Müdür olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü, 1985 mezunu Meral Kurdaş, Hacı Ömer Sabancı Holding A.Ş.'ye İnsan Kaynakları Grup Başkanı olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, 2005 mezunu Kadir Şener, Microsoft Bilgisayar Yazılım Hizmetleri Ltd. Şti.'ye Microsoft Orta ve Doğu Avrupa Bölgesinde 15 Ülkeden Sorumlu Bulut ve Kurumsal Çözümler Grup Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü, 1990 mezunu Metin Canoğulları, Ernst&Young Global Limited'e Türkiye Ülke Başkanı olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı Bölümü, 1997 mezunu Emre Murat Ünal, Yatırım Finansman Menkul Değerler A.Ş.'ye Yatırım Finansman Bilgi İşlem Müdürlüğü ile İK ve Kurumsal İletişim Müdürlüğünden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü, 2004 mezunu Mustafa Tayfun, Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye Pazarlama Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü, 1997 mezunu Zeynep Okuyan, Ernst&Young Global Limited'e Orta ve Güneydoğu Avrupa İklim Değişikliği ve Sürdürülebilirlik Hizmetleri Lideri olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü, 1996 mezunu Müge Özdemir, Pfizer İlaçları Ltd. Şti.'ye Ticari Operasyonlar Avrupa Bölgesi Pazarlama Etkinlikleri Takım Lideri olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü, 1996 mezunu Elif İrte Alptekin, Glaxosmithkline İlaçları San. ve Tic. A.Ş.'ye İletişim ve Hasta İlişkileri Departman Lideri olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İktisat Bölümü, 1998 mezunu Alp Günvaran, TP Endüstriyel ve Ticari Lastikleri A.Ş.'ye Genel Müdür olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü, 2001 mezunu Melike Çolakoğlu, Eczacıbaşı Holding A.Ş.'ye Eczacıbaşı Profesyonel Genel Müdürü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü, 1997 mezunu Esra Süzme, Koton Mağazacılık Tekstil San. ve Tic. A.Ş.'ye Pazarlama Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü, 1986 mezunu Ahmet Coşar, Doğan Müzik Kitap Mağazacılık Pazarlama A.Ş.'ye D&R Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü, 1999 mezunu DR.Cumhur Bilgili, Kibar Holding A.Ş.'ye Risk Yönetimi Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü, 2001 mezunu Özgür Tanrıverdi, Türk Henkel Kimya San. ve Tic. A.Ş.'ye Henkel Türkiye Genel Endüstri Bölümü Ülke Müdürü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü, 1986 mezunu Galip Yorgancıoğlu, Mey İçki Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye Türkiye CEO'su olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İktisat Bölümü, 1987 mezunu Süer Sülün, Mercedes-Benz Türk A.Ş.'ye Direktörler Kurulu Başkanı olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İktisat Bölümü, 2002 mezunu Burcu Denizli Ekşioğlu, AstraZeneca İlaç San. ve Tic. Ltd. Şti.'ye AstraZeneca Türkiye Satınalma & Finansal Planlama ve Analiz Müdürü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü, 1996 mezunu Hüseyin Çağlar, Enerjisa Enerji A.Ş.'ye Enerjisa Satış Şirketleri Genel Müdürü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü, 1997 mezunu Taner Timirci, D-Market Elektronik Hizmetleri ve Tic. A.Ş.'ye(Hepsiburada.com) Operasyon Grup Başkanı olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İktisat Bölümü, 1994 mezunu Ali Murat Özkeçeli, Goodyear Lastikleri T.A.Ş.'ye Türkiye Program ve Proje Müdürü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü, 2003 mezunu Sibel Helva, Mazars-Denge Bağımsız Denetim A.Ş.'ye Pazarlama ve İletişim Departmanı Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü, 1997 mezunu Çiğdem Erek, Sanofi Sağlık Ürünleri Ltd. Şti. 'ye Finans ve İdare Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü, 2003 mezunu Toros Şahin, Sanofi Sağlık Ürünleri Ltd.Şti. 'ye Pazar Erişim ve Sağlık Ekonomisi Direktörü olarak atanmıştır.