Mezunlardan Kariyer Haberleri

Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü, 2002 mezunu Ulaş Pekin, Esi Eczacıbaşı Sigorta'ya Genel Müdür olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü, 2006 mezunu Bahadır Tütüncü, Bereket Döner A.Ş.'ye Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü, 1998 mezunu Kağan Keklik, Sanofi Sağlık Ürünleri Ltd. Şti.'ye Türkiye Temel Ürünler ve Jenerikler İş Birimi Lideri olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü, 1999 mezunu Ayça Mutluer Bayraktar, Doğan Müzik Kitap Mağazacılık ve Pazarlama A.Ş.'ye Pazarlama ve Kategori Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü, 1992 mezunu Ünsal Yamaner, Lesaffre'ye Türkiye Genel Müdürü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü, 1982 mezunu İzak Baron, Takeda İlaçları ve Ticaret Ltd. Şti.'ye Finans Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, 2005 mezunu Kadir Şener, Microsoft  Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Teknoloji Strateji Direktörü  olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü, 1998 mezunu Kutay Kartallıoğlu, CarrefourSA Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş.'ye Genel Müdür olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü, 2003 mezunu Umut Zenar, AkçanSA Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye Genel Müdür olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü, 2005 mezunu Özgün Şahin, MNG Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık A.Ş.'ye Ticari Faaliyetlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü, 2002 mezunu Mehmet Koyuncuoğlu, Doğuş Yayın Grubu A.Ş.'ye Satış Grup Başkanı olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü, 1995 mezunu Alpay Selçuk, Goodyear Lastikleri T.A.Ş.'ye Tüketici Lastikleri Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü, 1999 mezunu Buğra Kulak, Sanofi Sağlık Ürünleri Ltd. Şti.'ye Diyabet ve Kardiyovasküler İş Birimi Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İktisat Bölümü, 2002 mezunu Levent Oğuz, 3M Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye Güvenlik ve Grafik Ürünleri Ülke Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü, 1990 mezunu Sevinç Yener Çimecioğlu, Mondi Tire Kutsan Kağıt ve Ambalaj San. A.Ş.'ye CEO olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi II. Eğitim İşletme Tezsiz Yüksek Lisans Bölümü, 2004 mezunu Egemen Atış, Continental-Otomotiv Lastikleri Tevzi A.Ş.'ye Ticari Operasyonlar Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji Bölümü, 1998 mezunu Hande Genç, SAP Türkiye Yazılım Üretim ve Tic. A.Ş.'ye Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi İnovasyon ve Dijital İş Hizmetleri İK Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü, 1994 mezunu Gökhan Nalbantoğlu, SAP Türkiye Yazılım Üretim ve Tic. A.Ş.'ye Çözüm Satış Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü, 1986 mezunu Oğuz Arık, Santa Farma İlaç Sanayi A.Ş.'ye Satınalma Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü, 1993 mezunu Namık Aksel, HSBC Bank A.Ş.'ye Hazine ve Sermaye Piyasalarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü, 1975 mezunu Erhan Topaç, Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği Başkanı olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü, 1988 mezunu Yeşim Ar Kundakçı, MediaMarkt Turkey Tic. Ltd. Şti.'ye CFO olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü, 1996 mezunu Uğur Çağlayan, Santa Farma İlaç Sanayi A.Ş'ye Fabrika Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Master Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, 2006 mezunu Evren Ayorak, Allianz Yaşam ve Emeklilik A.Ş'ye Bilgi Teknolojileri Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü, 1997 mezunu Tolga Macit Güsar, Ünlü Portföy Yönetim A.Ş'ye Yönetici Direktörü olarak atanmıştır.