Mezunlardan Kariyer Haberleri

Boğaziçi Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü, 1996 mezunu Okan Gedik, Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik San. A.Ş. 'ye Genel Müdür olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İktisat Bölümü, 1999 mezunu Neşet Dereli, Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. 'ye İletişim Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü, 1981 mezunu Murat Mercan, Tokyo Büyükelçiliği'ne Büyükelçi olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü, 2002 mezunu Ali Yazgan, SAS Türkiye'ye Orta ve Doğu Avrupa Profesyonel Hizmetler Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Programı Bölümü, 1998 mezunu Oğuzhan Bal, Pfizer İlaçları Ltd. Şti.'ye Ticari Operasyonlar Lideri olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü, 2007 mezunu Ömer Çıtak, BI Technology'ye Teknik Satış Lideri olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İktisat Bölümü, 2001 mezunu Hatice Karahan, T.C. Cumhurbaşkanlığı'na Ekonomiden Sorumlu Başdanışman olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü, 1999 mezunu Umut Bal, Roche Müstahzarları A.Ş.'ye Onkoloji Pazarlama Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü, 2000 mezunu Aytaç Aydın, CMC Türkiye'ye Genel Müdür olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü, 2003 mezunu Bilgen Aldan, Mynet Medya Yayıncılık Uluslararası Elektronik Bilgilendirme ve  Haberleşme Hizmetleri A.Ş.'ye CEO olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otel Yöneticiliği Programı Bölümü, 1983 mezunu Murat Lecompte, Socar Türkiye Enerji A.Ş.'ye Türkiye Dış İlişkiler Başkanı olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü, 2008 mezunu Sezay Demirbacak, Pfizer İlaçları Ltd. Şti.'ye Türkiye Bilgi Teknolojileri Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İktisat Bölümü, 2003 mezunu Ahmet Burçin Baysak, Bilyoner İnteraktif Hizmetler A.Ş.'ye Pazarlama ve Müşteri Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü, 1992 mezunu Mustafa Akgül, Demirören Holding A.Ş.'ye Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü, 1995 mezunu Elif Kaypak Emiroğlu, Danone Hayat İçecek ve Gıda A.Ş.'ye Pazarlama Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İktisat Bölümü, 2002 mezunu Derya Sontur, Roche Müstehzarları A.Ş.'ye Türkiye Müşteri ve İş Mükemmelliği Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Tarih Bölümü, 1996 mezunu Veli Dinçel, Türk Henkel Kimya San. ve Tic. A.Ş.'ye Adria Bölgesi Çamaşır ve Ev Bakım Genel Müdürü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü, 1995 mezunu Emre Kazancıoğlu, Birleşmiş Markalar Derneği'ne Genel Sekreter olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü, 1992 mezunu Hakan Tiftik, Borusan Otomotiv İthalat ve Dağıtım A.Ş.'ye İcra Kurulu Başkanı olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü, 1989 mezunu Galya Frayman Molinas, Coca-Cola Satış ve Dağitım A.Ş.'ye Global Stratejiden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Fizik Öğretmenliği Bölümü, 1994 mezunu Nevzat Kulaberoğlu, Uğur Okulları'na Genel Müdür olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü, 1987 mezunu Selim Taşo, Alliance Healthcare Yatırım Holding A.Ş.'ye Genel Müdür olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü, 1992 mezunu Cevdet Alemdar, Brisa Bridgestone Sabancı Lastik San. ve Tic. A.Ş.'ye Genel Müdür olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü, 2004 mezunu İbrahim Eren, Türkiye Radyo Televizyon Kurumu(TRT)'ye Genel Müdür olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü, 2001 mezunu Hafize Gaye Erkan, First Republic Bank'a Başkan olarak atanmıştır.