Mezunlardan Kariyer Haberleri

Boğaziçi Üniversitesi II. Eğitim İşletme Tezsiz Yüksek Lisans Bölümü, 2004 mezunu Egemen Atış, Continental-Otomotiv Lastikleri Tevzi A.Ş.'ye Ticari Operasyonlar Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji Bölümü, 1998 mezunu Hande Genç, SAP Türkiye Yazılım Üretim ve Tic. A.Ş.'ye Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi İnovasyon ve Dijital İş Hizmetleri İK Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü, 1994 mezunu Gökhan Nalbantoğlu, SAP Türkiye Yazılım Üretim ve Tic. A.Ş.'ye Çözüm Satış Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü, 1986 mezunu Oğuz Arık, Santa Farma İlaç Sanayi A.Ş.'ye Satınalma Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü, 1993 mezunu Namık Aksel, HSBC Bank A.Ş.'ye Hazine ve Sermaye Piyasalarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü, 1975 mezunu Erhan Topaç, Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği Başkanı olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü, 1988 mezunu Yeşim Ar Kundakçı, MediaMarkt Turkey Tic. Ltd. Şti.'ye CFO olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü, 1996 mezunu Uğur Çağlayan, Santa Farma İlaç Sanayi A.Ş'ye Fabrika Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Master Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, 2006 mezunu Evren Ayorak, Allianz Yaşam ve Emeklilik A.Ş'ye Bilgi Teknolojileri Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü, 1997 mezunu Tolga Macit Güsar, Ünlü Portföy Yönetim A.Ş'ye Yönetici Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü, 1989 mezunu Sezgin Gürsu, Petrol Ofisi A.Ş'ye Madeni Yağlar Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü, 1993 mezunu Murat Akyıldız, Prometeon Endüstri ve Ticari Lastikler A.Ş'ye Global Ticaretten Sorumlu Yönetici olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İktisat Bölümü, 1998 mezunu Alp Günvaran, Prometeon Endüstri ve Ticari Lastikler A.Ş'ye Türkiye, Orta Doğu, Afrika , Rusya, Orta Asya ve Kafkaslar Bölgesi CEO'su olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü, 1998 mezunu Mithat Cansız, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcı V. olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İşletme Yüksek Lisans Bölümü, 2003 mezunu İdris Onay, United Colors Of Benetton Giyim A.Ş'ye CEO, Orta Doğu ve Afrika Sorumlusu olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İktisat Lisans 2001 ve İşletme Master 2003 Bölümü, mezunu Levent Durusoy, Yatırım Finansman Menkul Değerler A.Ş'ye Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü, 2004 mezunu Işık Sönmez, Novartis Sağlık Gıda ve Tarım Ürünleri San. ve Tic. A.Ş'ye Türkiye Pazarlama ve Satış Operasyonları Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İşletme Yüksek Lisans Bölümü, 2002 mezunu Barbaros Uygun, ING Bank A.Ş. 'ye Avusturya CEO'su olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü, 1988 mezunu Serhan Ulga, Petrol Ofisi A.Ş'ye CFO olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü, 2001 mezunu Tuba Okutulmuş, Amgen İlaç Tic. Ltd. Şti.'ye Türkiye Kurumsal İlişkiler Müdürü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü, 2004 mezunu Emre Tüzer, Johnson and Johnson Sıhhı Malzeme San. ve Tic. Ltd. Şti.'ye Türkiye Kurumsal İlişkiler Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü, 1992 mezunu Savaş Yaşar, Horoz Lojistik Kargo Hizmetleri A.Ş. 'ye Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Grup Başkanı olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü, 2003 mezunu Ahmet Karan, Sigortam.net 'e Pazarlama Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü, 1995 mezunu Serhan Turfan, Ford Otomotiv Sanayi A.Ş. 'ye Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İktisat Bölümü, 2000 mezunu Selen Zeydanlı Bisson, Merck İlaç Ecza ve Kimya Tic. A.Ş. 'ye Polonya ve Baltık Ülkeleri Genel Müdürü olarak atanmıştır.