Mezunlardan Kariyer Haberleri

Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü, 1996 mezunu Oğuz Akandil, Mustafa Nevzat İlaç Sanayi A.Ş.'ye Ticari Direktör olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü, 1996 mezunu Mustafa Cem Açık, Pfizer İlaçları Ltd. Şti'ye Türkiye Genel Müdürü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İktisat Bölümü, 1998 mezunu Uğur Günaydın, Amgen İlaç Ticaret Ltd. Şti'ye Satış ve Pazarlama Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi işletme Bölümü, 1996 mezunu Murat Çakır, İspark İstanbul Otopark İşletmeleri A.Ş.'ye Genel Müdür olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü, 2004 mezunu Arda Ermut, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Elektrik & Elektronik Mühendisliği Bölümü, 2000 mezunu Aytaç Aydın, CMC Türkiye Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü, 2002 mezunu Mehmet Koyuncuoğlu, UM Worldwide Türkiye CEO'su olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Matematik Bölümü, 2003 mezunu Remzi Duman, Güneş Sigorta A.Ş. 'ye Teknikten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü, 1999 mezunu Deniz Devrim Cengiz, National Bank Of Kuwait Dijitalden Sorumlu Genel Müdür olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İktisat Bölümü, 2004 mezunu Mahmut Emre Bayram, Güneş Sigorta A.Ş.'ye Hasar Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İktisat Bölümü, 2007 mezunu Nalan Öğüt Koray, Merck Sharp Dohme İlaçları Ltd. Şti.'ye İnsan Kaynakları Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü, 1994 mezunu Aslı Selçuk, Yatırım İlişkileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü, 1997 mezunu Didem Daphne Özensel, Mercedes-Benz Türk A.Ş. 'ye 2. El Kamyon ve Otobüs Satış Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, 1994 mezunu Ergin Kılınç, Radore Veri Merkezi Hizmetleri A.Ş. 'ye Satış ve Pazarlama Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İşletme(Master) Bölümü, 2005 mezunu Ediz Haksal, Herbalife İnternational Ürünleri Tic. Ltd. Şti. 'ye Türkiye Genel Müdürü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İşletme(Master) Bölümü, 2003 mezunu Adem Duman, Finansal Kurumlar Birliğine Başkan olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İşletme(Master) Bölümü, 2010 mezunu Onur Yazgan, AkçanSA Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye Çimento Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü, 1990 mezunu Elvan Sevi, ALD Automotive Turizm Ticaret A.Ş.'ye Güneydoğu Avrupa Bölge Finans Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Matematik Bölümü, 2003 mezunu Remzi Duman, IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş.'ye Plasman ve Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İktisat Bölümü, 2002 mezunu Eda Güzeldemir Demiray, Shell Petrol A.Ş.'ye İnsan Kaynakları Direktörü olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü, 1993 mezunu Murat Akyıldız, Prometeon Turkey Endüstriyel ve Ticari Lastikler A.Ş.'ye Amerika Kıtası CEO olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü, 1998 mezunu Çağrı Öztaş, Opel Türkiye Otomotiv Ltd. Şti.'ye Genel Müdür olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü, 1994 mezunu Eda Uluca, Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri A.Ş.'ye CEO olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler 1993 ve Tarih 1995 Bölümlerinden mezun Mehmet Süreyya Er, Özbekistan Büyükelçisi olarak atanmıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü, 1984 mezunu Ümit Yardım, Viyana Büyükelçisi olarak atanmıştır.